web analytics

Как да станем по-привлекателни за жените

Когато мъжете започнат да се чудят как да станат по-привлекателни за жените, първото нещо, от което си мислят,че имат нужда са повече пари и огромна маса мускули. Но това, разбира се, не винаги се оказва ефикасен и добър план. Има много други начини, които ще ви помогнат да спечелите вниманието на една дама.

Излъчвайте увереност:

Това качество може да подейства като магнит за всяка една жена. Първата стъпка е да изградите увереността си външно.  Тук голяма роля играе езикът на тялото – дръжте главата си нагоре, гърба изпънат, а раменете отпуснати. Поддържайте постоянен контакт с очите си, но не забравяйте да се усмихвате- това е един от най-добрите начини да демонстрирате увереността си.
Втората стъпка е да подходите от вътре навън. Обикновено липсата на увереност идва от чувства на съмнение, несигурност и най-вече негативизъм. Ако успеете да премахнете тези мисли от главата си и да се фокусирате върху нещо по-позитивно, със сигурност ще имате напредък. Успявайки сами да оцените добрите си качества, то те ще бъдат забелязани и от жените.
Важно е да сте в добра форма. Спортувайте редовно, с увеличаването на възрастта това става все по-необходимо. Идеята не да се превръщате в Хълк, а да се чувствате добре както здравословно, така и физически.

Чувство за хумор:

Това е едно от най-важните качества за един мъж, чрез което лесно може да привлече вниманието на нежния пол.  Да покажете на една жена, че имате чувство за хумор не е толкова трудно, колкото го правят повечето мъже. Това не означава да се правите на комик и да принуждавате дамата да се смее постоянно, за да я впечатлите, а да  я накарате да се засмее един или два пъти. Просто й покажете че имате способността да я накарате да се усмихне.

Външен вид:

Повечето мъже си мислят, че привличането на вниманието на една жена се корени в хубавата коса, големи мускули и скъп часовник. Заложете на една добра комбинация от дрехи, чист и приличен чифт обувки. Всеки знае, че жените обичат да пазаруват, ако я попитате за някой и друг съвет, тя  определено ще остане очарована от факта, че се доверявате на вкуса й.

Бъдете предизвикателството, от което тя има нужда:

Много мъже допускат грешката да правят нещата така, че да улесняват максимално избраницата си. Дори и бегло познавайки я, те очевидно демонстрират, че са готови на всичко за нейното внимание. Накарайте я да се бори за вашия интерес, така вие се превръщате в сладко предизвикателство.

Вашите цели и идеи:

Много мъже си мислят, че трябва да имат успешна кариера, за да впечатлят една жена. Разбира се, това помага до някъде, но по важното е да имате точно изразени цели. Не е необходимо да имате перфектната работа, а ясна идея какво искате да постигнете в бъдеще.